Actualitat

En aquests moments no hi han esdeveniments disponibles.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

Vols ser soci de la PB Collsuspina?

Si vols ser soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina només has d'omplir el formulari que apareix a la part inferior d'aquesta pàgina. Necessitem créixer com a Penya Barcelonista i gràcies a la teva col·laboració aconseguirem consolidar-la.

Qui pot ser soci? Tothom. No hi ha cap tipus de limitació, no cal tenir una edat mínima ni viure a Collsuspina. Els requisits mínims que aconsellem que tingui el futur penyista són molt simples: identificar-se amb el Barça i amb la Penya. Molt fàcil, no?

Quant val fer-se soci? Només 15 euros/temporada.

Quins avantatges té el soci? Fer-se soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina et dona dret a gaudir dels avantatges que ofereix el FC Barcelona pels penyistes amb el Carnet de Penyista.

AVANTATGES DEL CARNET DE PENYISTA

GAUDEIX DELS ESPAIS I SERVEIS QUE T'OFERIM

 • · Accedeix als espais del Club.
 • · Tindràs un descompte del 25% sobre el preu de la teva entrada al Museu.
 • · Podràs beneficiar-te de preus exclusius per a penyistes si reserves els desplaçaments amb FC Barcelona Desplaçaments.
 • · Tindràs un 20% de descompte a l'FCBotiga Megastore durant els dies del Congrés Mundial de Penyes.
 • · Podràs recollir les entrades de la teva penya a la taquilla mostrant el localitzador per la recollida, el teu carnet de penyista i DNI.

VINE I PARTICIPA EN ELS ACTES I ESDEVENIMENTS ORGANITZATS PER LA CONFEDERACIÓ MUNDIAL DE PENYES

 • · Participa al Congrés Mundial de Penyes i a totes les seves activitats (Torneig de Futbol 7, Torneig Penyes Futbol Games, Torneig de Cartes...).
 • · Participa a les activitats organitzades per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona al llarg de la temporada.

DÓNA SUPORT ALS TEUS EQUIPS!

 • · Miniestadi: invitacions pels partits del Barça B, Juvenil A i Femení (presentant el Carnet de Penyista a la taquilla)*.
 • · Palau Blaugrana: invitacions per als partits de les seccions professionals de futbol sala, handbol i hoquei, excepte els partits de Categoria A, Categoria A+ i Categoria A++ en els quals obtindràs un 50% de descompte sobre el preu de l'entrada (presentant el Carnet de Penyista a la taquilla)*.
 • · Ciutat Esportiva Joan Gamper: Accés als partits de futbol formatiu i seccions (caps de setmana).

* El Club es reserva el dret a excloure algun partit, avisant amb la suficient antelació.

I TAMBÉ A LA TEVA ZONA: FENT BARÇA AL TERRITORI!

 • · Drets que les penyes atorguin.*
 • · Activitats i avantatges de la Confederació Mundial de Penyes i de les Federacions Territorials.
 • · Participa en els actes i reunions de zona.

* La Penya Barcelonista de Collsuspina, pel que fa a les possibles entrades per finals, dóna prioritat als socis inscrits en temporades anteriors a la final davant dels socis que s'hagin inscrit al mateix any natural de la final, és a dir, tindrà preferència per aconseguir una entrada per una final un soci sol·licitant que faci més d'un any que en sigui davant d'un soci que en una final del 2024 s'hagi donat d'alta el mateix any 2024.

Us convidem a fer-vos socis i participar, amb il·lusió, de la Penya Barcelonista Collsuspina. Esperem que ens ho passem tots molt bé i, sobretot, que ens doneu idees per, si és possible, poder-les fer realitat.

Apunta't i... Força Barça!!!

Per fer-te soci és tant senzill com baixar-te el formulari d'ALTA DE SOCI i omplir-lo. Un cop omplert el formulari s'ha d'enviar a info@pbcollsuspina.com.